Nieuwspagina 2003

29 – 12 – 2003

Arie v.d. Weteringh is er opnieuw in geslaagd om “Sneldamkampioen van Dordrecht” te worden.

02 – 12 – 2003

Wegens succes geprolongeerd ! De damdag zal in 2004 opnieuw worden georganiseerd en wel op zaterdag 3 juli in het Kristal.

01 – 12 – 2003

Een groot succes voor ons 2e team provinciale team dat na een 10-6 overwinning op stadgenoot GS kampioen van de 2e klasse is geworden. Zij promoveren naar de 1e klasse van ZHZ.

December 2003

Alle beslissingen bij het “Kampioenschap van Dordrecht 2003” zijn nu gevallen. Arie v.d. Weteringh werd opnieuw kampioen in de hoofdklasse voor Anton Kosior en Harry van Hofwegen die 2e en 3e werden. In de 1e klasse ging het kampioenschap naar Jan v.d. Weteringh met Frits van Vloten en Johan Ramkhelawan op de 2e en 3e plaats.

September 2003

Ons lid Bert Baars heeft de functie van wedstrijdleider bij de provinciale dambond ZHZ aanvaard als opvolger van Dick Alderliesten.

01 – 09 – 2003

Een verloren schaap is terug ! Leen Sommeling, de enige ex- EDDV’er die niet over was gegaan naar onze nieuwe fusieclub, heeft besloten om toch lid bij ons te worden.

Augustus 2003

Naar aanleiding van vragen en opmerkingen tijdens de afgelopen ledenvergaderingen heeft Cor Leenheer een ambitieus jeugdplan ingediend. Maar het realiseren hiervan staat of valt met de bereidheid van 3 personen om leiding te gaan geven aan onze jeugdafdeling, en uiteraard het beschikbaar stellen van de nodige financiële middelen.

05 – 07 – 2003

Reeds een jaar na de oprichting van onze club zijn we er in geslaagd een succesvolle damdag te organiseren onder de naam “Open Sneldamkampioenschap van Dordrecht” waarbij gebruik werd gemaakt van het gedurende 30 jaar door ex EDDV beproefde recept. Met 67 deelnemers werd het een heel gezellige dag. Kampioenen werden Arie v.d. Weteringh in de Hoofklasse, Marcel van der Most (Verhaar Montage DVA) in de 1e klasse, Leen Sommeling (GS) in de 2e klasse en Vincent van Loon (Verhaar Montage DVA) bij de jeugd.

27 – 03 – 2003

Cor Leenheer heeft een logo voor onze nieuwe club ontworpen. In het ontwerp komen alle namen voor die we voor onze club gebruiken (DC Dordrecht, Damclub Dordrecht en DCD), en de oprichtingsdatum. De twee sterren symboliseren de twee oorspronkelijke verenigingen DDV en EDDV die met elkaar verbonden zijn via een dambord. De kleuren rood en wit zijn die van de Dordtse vlag.