Nieuwspagina Juli 2014

 

 

28 – 07 – 2014

De crematieplechtigheid van Frits van Vloten zal plaatsvinden op donderdag 31 juli om 11.00 uur in de Biesbosch aula van crematorium De Essenhof, Nassauweg 200 te Dordrecht. Na afloop van de plechtigheid is er gelegenheid de familie te condoleren in de koffiekamer van het crematorium.

24 – 07 – 2014

In Memoriam Frits van Vloten

In de nacht van 24 juli is ons zeer gewaardeerde lid Frits van Vloten overleden in de leeftijd van 79 jaar. Frits, één van de nestoren van DC Dordrecht, is vanaf zijn 15e jaar heel betrokken geweest bij de damsport en bij onze damclub. Lid geworden van ex DDV in 1950 uitte zich dat in het jarenlang zeer trouw bezoeken van de clubavonden en in het, tot voor enkele jaren terug, meespelen om het Kampioenschap van Dordrecht (5 x kampioen) en in competitiewedstrijden.

Naast het dammen heeft Frits zich ook vele jaren verdienstelijk gemaakt als penningmeester van de KNDB en als secretaris van ex DDV/DC Dordrecht. Hij ontving de volgende onderscheidingen:

·        Erelid KNDB sinds juni 1984

·        Erelid Zuid-Hollandse dambond

·        Lid van verdienste FMJD

·        Erelid DC Dordrecht sinds februari 2005

We verliezen als club met het overlijden van Frits niet alleen een fijne dammer maar ook een prettig en sympathiek mens. Wij wensen zijn kinderen veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit grote verlies. Dat Frits moge rusten in vrede.

Namens het bestuur en leden van DC Dordrecht.

Cor Leenheer, Webmaster

19 – 07 – 2014

Van 20 t/m 26 juli zal de 30e editie van het Nijmegen Open worden gespeeld. Onder de 114 deelnemers zullen zich 7 spelers van DC Dordrecht bevinden t.w. Job Arts, Pim Arts, Ratan Ganeshie, Randy Horne, Anton Kosior, Joop Roedolph en Simon Rompa. Alles over dit toernooi is te lezen op de toernooi website www.nijmegenopen.nl

07 – 07 – 2014

Gedurende de maand juni heeft Damclub Dordrecht 4 nieuwe leden mogen verwelkomen. Het zijn Peter Hartog, Shammie Kasnadi, Jan van Oosterhout en Gerrit Ritmeester. Wij wensen hen veel damplezier bij onze club.