Nieuwspagina Augustus 2014

 

 

31 – 08 – 2014

Na de eerste speeldag in de strijd om de Provinciale damtitel van Zuid-Holland Zuid gaat in de Hoofdklasse Wim Kalis met vier uit twee aan de leiding. In de eerste ronde klopte hij Ratan Ganeshie en in de tweede ronde kreeg hij ook Teus Stam op de knieën. Theo Voorspuij kan ook nog op vier punten komen, maar dan moet hij wel zijn achterstallige partij tegen Arthur de Swart in winst om zetten. Voorspuij klopte al wel Martin Nederlof. Anton Kosior deelde de punten met Nico Knoops en won in de tweede ronde van Ratan Ganeshie. Knoops remiseerde ook met Arthur de Swart. Martin Nederlof herstelde zich prima en boekte een fraaie zege op Teus Stam.

In de 1e klasse gaat Lauw Dingemans met Soegriem Boedhram aan de leiding. Beiden hebben drie punten en treffen elkaar in de derde ronde.

12 – 08 – 2014

Onze clubgenoot Pim Arts is bij het Brunssum Open in het Junioren klassement op een mooie 2e plaats geëindigd. Hij behaalde 11 punten uit 9 partijen. In het totaal klassement eindigde Pim op de 27e plaats van de 117 deelnemers.