Nieuwspagina Augustus 2012

16 – 08 – 2012

Nu de schoolvakanties voorbij zijn gaan we vanaf maandag 20 augustus verder met onze wekelijkse clubavonden. Er zal dan weer gespeeld worden om het Kampioenschap van Dordrecht en het Clubkampioenschap van DC Dordrecht. Tevens zal er in het laatste kwartaal gedurende drie avonden gestreden worden om het Sneldamkampioenschap van DC Dordrecht. 

11 – 09 – 2012

Op zaterdag 15 september gaat de Nationale Competitie 2012-2013 van start. DC Dordrecht 1 speelt dan in de hoofdklasse B een uitwedstrijd in Schiedam tegen Van Stigt Thans 2 en DC Dordrecht 2 gaat in de 2e klasse D op bezoek bij De Variant in Oudenbosch. Het complete rooster van beide teams en de opstellingen zijn te vinden onder Externe Wedstrijden in het hoofdmenu.

02 – 09 – 2012

Wij ontvingen het droevige bericht dat op 1 augustus na een slopende ziekte onze damvriend Ruud van Drunen op 51 jarige leeftijd is overleden. Ruud was secretaris van Constant-Charlois Rotterdam, oud-lid van onze vereniging en oud-voorzitter van de provinciale dambond ZHZ. Wij wensen zijn familie veel sterkte en kracht bij het verwerken van dit verlies. Dat Ruud moge rusten in vrede.

De crematieplechtigheid heeft plaatsgevonden op woensdag 8 augustus om 16.30 uur in de aula van het crematorium “Rotterdam” aan de Maeterlinckweg 101 te Rotterdam-Zuid. Na afloop van de plechtigheid was er gelegenheid tot condoleren in de condoleanceruimte van het crematorium.