Nieuwspagina Augustus 2011

28 – 08 – 2011

Met nog één ronde te gaan is de strijd om de Provinciale damtitel van Zuid-Holland-Zuid in de Hoofdklasse beslist. Anton Kosior prolongeerde met overmacht zijn titel en gaat met tien uit vijf aan de leiding. Het betekende de elfde Provinciale titel voor Anton sinds de oprichting van Zuid-Holland-Zuid in 1985 en tevens plaatsing voor het kwalificatietoernooi van de KNDB 2012.

In de eerste klasse valt de beslissing in de slotronde. Na een onverwachte nederlaag van koploper Simon Rompa in de vijfde ronde gaan de Rotterdammers Soegriem Boedhram en Jimmy Boedhoe met acht punten aan de leiding. Simon volgt op één punt.

Klik hier voor alle uitslagen en de standen.

23 – 08 – 2011

Bij het Kampioenschap van Dordrecht gaat Arie van de Weteringh in de Hoofdklasse na een overwinning tegen Hans Vleghert nog steeds aan de leiding met 22 punten uit 12 partijen. Ook zijn naaste concurrent Frits Luteijn behaalde een overwinning namelijk tegen Lauw Dingemans. Frits heeft nu 16 uit 10 gevolgd door Anton Kosior met 15 uit 10. In de 1e Klasse gaat met nog 1 ronde en enkele inhaalpartijen te gaan de strijd om het kampioenschap tussen Joop de Vries (21 punten uit 12 partijen) en Wout Kroonen (19 uit 12). Klik hier voor alle uitslagen en de standen.

09 – 08 – 2011

Vanaf 15 augustus zijn er weer de wekelijkse clubavonden van DC Dordrecht met wedstrijden om het Kampioenschap van Dordrecht, het Clubkampioenschap en het Sneldamkampioenschap van DC Dordrecht. Ook zal er een Mixtoernooi worden gespeeld tussen onze jeugdspelers en een viertal senioren. Op 17 september start de Nationale Competitie waarin DC Dordrecht 1 in de Hoofdklasse B zal spelen en DC Dordrecht 2 in de 2e klasse D. In de Provinciale Competitie van ZHZ zal DC Dordrecht 1 met een viertal deelnemen in de Hoofdklasse en heeft DC Dordrecht 2 (achttal) zich ingeschreven voor de 1e klasse. De aanvang van de provinciale competitie is gepland in de week van 3 oktober maar de speeldata en roosters zijn op dit moment nog niet bekend.