Disclaimer

www.dcdordrecht.nl is de officiële website van Damclub Dordrecht. De informatie op deze site is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. (Her)publicatie van (een deel van) de inhoud is zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Damclub Dordrecht toegestaan, mits met bron vermelding.

 

Hoewel deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt samengesteld bestaat de kans dat sommige informatie verouderd of incorrect is. De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

 

Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site wordt door Damclub Dordrecht nadrukkelijk afgewezen. Damclub Dordrecht is niet aansprakelijk voor eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens op deze website en wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade als gevolg van het gebruik van deze gegevens, of gegevens waarnaar links op deze sites verwijzen, af.

 

Er wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de bezoeker van de site. Damclub Dordrecht is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. Damclub Dordrecht aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen. Damclub Dordrecht is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van, of door het afgaan op, de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.